Magunkról

Magunkról

2008-ban azzal a szándékkal hoztuk létre a céget, hogy Magyarországon is elérhetővé váljon egy olyan professzionális informatikai szolgáltató, ahol a szakmai felkészültség, megbízhatóság, hitelesség és a megoldás orientáltság az első számú prioritás, mely rugalmassággal és emberközpontúsággal párosul. Mára úgy gondoljuk, hogy e célunkat sikerült elérnünk. Tevékenységünk középpontjában vállalkozások informatikai, telekommunikációs, vagyonvédelmi, és életvédelmi rendszerének tervezése, felépítése és annak üzemeltetése áll. Cégünk filozófiája, hogy szolgáltatásunk személyre szabott tanácsadással lehet csak teljes értékű, mi akkor vagyunk elégedettek, ha megbízóink optimális erőforrás-kihasználtsággal üzemelő, karbantartott, fejlesztett, biztonságos és hatékony hardver-szoftver infrastruktúrát használnak. Olyan egyedi megoldásokat és szolgáltatáscsomagokat alakítunk ki partnereink részére, melyek megfelelnek a változó informatika-infrastrukturális igényeiknek, követve korunk modern, hatékony technológiáit, növelve ezzel vállalatuk eredményességét.

Miért mi?

Ha szeretné informatikáját biztos kezekben tudni a Startpoint a tökéletes választás. Az általunk elvégzett munkáért teljes körű felelősséget és garanciát vállalunk.
A legváltozatosabb rendszerekkel, eszközökkel, ügyfelekkel, valamint igényekkel találkoztunk már eddigi működésünk során. Munkatársaink az alapos elméleti tudás mellett széles körű gyakorlattal is rendelkeznek, s ezt a tudást az Önök szolgálatába állítjuk.
Beszállítók és megrendelők is vagyunk egyszerre. Pontosan tudjuk, hogy ügyfeleink milyen bánásmódot szeretnének kapni, melyet biztosítunk is részükre.
Globális multinacionális vállalatok a beszállítóink, akiknek élvezzük bizalmát és stratégiai partnerségét. Profi csapatunk tagjai, gyártók által tanúsított kompetenciákkal rendelkeznek.
Annak érdekében, hogy partnereink igényeit maximálisan kielégíthessük, kizárólag a piacon elérhető legmodernebb technológiát alkalmazzuk. Kollégáink képesek átlátni a jövő várható trendjeit, és átfogó, hosszú távú stratégiai tervekben gondolkodnak. Amellett, hogy biztosítjuk a meglévő rendszerek megfelelő működését az ígéretes innovációkra is felhívjuk a vállalat döntéshozóinak figyelmét.
Munkatársaink azokat az IT-megoldásokat keresik folyamatosan, amelyek alacsony kockázatot kínálnak és gyorsan bevezethetők, ezáltal rövid időn belül igazolják a befektetés értékét.
Érdemi segítségünk azonnal érkezik. Szerződésben garantált, gyors kiszállási időket vállalunk. Célunk, hogy minél hamarabb felfedjük a problémaforrását és megszüntessük a fennakadást. A legtöbb problémát proaktívan, még azok észlelhető kialakulása előtt megoldjuk.
A céloknak, igényeknek és a várható változásoknak megfelelően megtervezzük a teljes IT-rendszert vagy a meglévő átalakítását. Méretezzük a rendszer egészének és egyes elemeinek kapacitását, és megtervezzük a teljes hálózatot – a szervereket, munkaállomásokat, printereket és egyéb perifériákat, az alkalmazandó hardvereket, szoftvereket, valamint az ellenőrzés, a karbantartás, a backupok és a frissítések szabályait.
Minőségben nem ismerünk kompromisszumot! Fókuszban az ügyfélbizalom, kényelmes, rugalmas és minden esetben a megrendelő egyedi igényeinek megfelelő megoldást kínálunk

Portfóliónk:

It üzemeltetés

30%

Élet-, és vagyonvédelem

30%

VOIP

25%

Fejlesztés

10%

Tanácsadás

5%