+3614450045

Telekommunikáció

GSM

Létrehoztunk egy az ügyfeleink számára elérhető mobilflottát, ezzel biztosítva a legkedvezőbb mobil telefonálási költségeket. A díjcsomag számos előnye közül a legfontosabbak: másodperc alapú számlázás; lebeszélhető havidíj; kedvező percdíj, jelentős roaming kedvezmény, egymás közti ingyenes kommunikáció és a kedvező mobilinternet csomag.

Internet

Felgyorsult világunkban ma már természetes, hogy az Interneten kommunikálunk, szerzünk, továbbítunk információkat. Az Internet kapcsolatnál a kényelem mellett a megbízhatóság és a gyorsaság a legfontosabb. Cégünk komplex informatikai megoldásaink körében Internet szolgáltatással is foglalkozik. Ügyfeleink részére igény esetén biztosítunk szélessávú Internet hozzáférést, akár olyan helyekre is, ahová más szolgáltató nem jut el. A szolgáltatás a környezethez alkalmazkodva, egyedi igények szerint valósulhat meg.

VOIP

A hagyományos (vonalas) telefonköltség csökkentésének leghatékonyabb módja a VoIP, azaz az IP telefónia bevezetése. Jelenlegi telefonköltségeit akár az ötödére is csökkentheti az általunk kiépített VoIP rendszer bevezetésével. Az Internet Protokoll feletti beszédátvitel – elterjedt nevén VoIP a távközlés egy olyan formája, ahol a beszélgetés nem a hagyományos telefonhálózaton, hanem az Interneten folyik. Ez tehát azt is jelenti, hogy privát VoIP kiépítése minden további nélkül lehetséges egy helyi, „számítógép” hálózaton. A telefonrendszer általunk végzett folyamatos és teljes felügyelete mellett az ügyfélnek nem kell személyi erőforrásokat biztosítani ahhoz, hogy a rendszer gazdaságosan és biztonságosan működjön. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a különböző változásokat (telefonálási szokások, szolgáltatók újabb kínálatai stb.) annak érdekében, hogy a telefonos szolgáltatásokért kifizetett díjak maximálisan a megrendelő érdekeit szolgálja. Elvégezzük a távközlési berendezések megbízható működéséhez és az élettartam növeléséhez szükséges és elengedhetetlen karbantartásokat.