+3614450045

Vagyonvédelem

Beléptető rendszer / munkaidő nyilvántartó

Az általunk telepített beléptető rendszerek hatékony megoldást jelentenek a vállalatok és intézmények számára legyen szó zárt területek megközelítésének ellenőrzéséről, belépési jogosultságok korlátozásáról, vagy munkahelyi ki -, és belépés regisztrálásról. Többfunkciós rendszereink parkolóházak, sportlétesítmények, vagy vendéglátóipari egységek, wellnessközpontok számára is ideálisak, hisz a beléptető alapfunkció mellett igény esetén bérlet alapú fizetőrendszerként is funkcionálnak. Cégünk a piacon elérhető teljes termékskála ismeretében tervezi, gyártja és kivitelezi a vállalat igényeire szabott rendszereket a kártyaolvasóktól kezdve a beléptető kártyákig.

Kamerarendszer

Egy kamerás rendszer használatára sokféle igény lehet. A kérdés inkább az, mit ér egy rendszer, ha nehézkes használni, vagy nem a mi igényeinkre szabták. Az általunk kínált megoldásokban a feladathoz formáljuk a rendszert, így az ügyfél azt látja, amit szeretne. Rendszereink kameraképeit akár otthona kényelméből a TV elől távirányítóval, vagy a világ bármely pontján egy számítógépről, vagy okostelefonról is felügyelheti a nap 24 órájában.

Riasztórendszer

Mindenkiben él a jogos igény, hogy vagyontárgyait biztonságban tudja, értékeit megóvja az illetéktelen behatolóktól. A legfontosabb elvárás, hogy a riasztórendszer ne csak helyben adjon jelzést, hanem a tulajdonos vagy az általa megbízott szolgálat is egyidejűleg értesüljön az esetleges riasztásról, vészhelyzetről. Az általunk telepített rendszerek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, maximális nyugalmat kínálunk megfizethető áron.